Què és el catàleg telemàtic d'espais empresarials de Silla?

L'Ajuntament de Silla, a través de l' Agència d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic (ADES) amb col·laboració de l'Associació Empresarial de Silla (AESI ), han desenvolupat i posat a la vostra disposició de la plataforma “CATÀLEG TELEMÀTIC D'ESPAIS EMPRESARIALS DE SILLA”. Aquesta eina posseeix diverses finalitats:

 1. És una plataforma web divulgativa de les àrees empresarials, polígons industrials i empreses ubicades als espais empresarials de Silla a fi de poder difondre tota l'oferta de sòl industrial, terciari i logístic i promocionar l'atracció d'empreses a la nostra ciutat.
  Es pot navegar pel lloc web a través de tots els dispositius per poder conéixer la disponibilitat de sòl, naus i oficines per a l'assentament d'activitats productives; identificar i localitzar àrees industrials i conéixer les empreses ubicades en els diversos espais de Silla.
 2. Ajuda a la presa de decisions per part d'una empresa o d'una persona emprenedora, davall d'algun d'aquest perfils:
  • Empresa implantada en Silla que desitja conéixer en profunditat  la resta del mix empresarial de la seua ciutat, amb l'objectiu, potser, d'arribar a acords de cooperació empresarial.
  • Persona emprenedora de Silla que necessite conéixer el màxim nivell d'informació (espais disponibles, tràmits administratius, beneficis fiscals, suport institucional, … a fi d'estimar el grau de viabilitat del seu negoci i la seua posterior obertura.
  • Empresas que desitgen instal·lar-se a Silla i que necessiten obtindre una àmplia matriu d'informació per a iniciar el seu procés de deslocalització i posterior implantació en Silla.
  • Empresas de Silla que desitgen efectuar un trasllat a un altre Espai empresarial dins del municipi.

Com trobar la informació que li interessa?

Molt senzill, únicament clicant en l'apartat que li interesse. Pot accedir a la informació sobre:

 • Directori empresarial, Buscador d'empreses instal·lades i localitzades en les diverses àrees de Silla.
 • Sòl industrial, terciari o logístic, Busca d'espais en comercialització.
 • Altres espais disponibles, Oferta d'espai empresarial disponible, tant naus com oficines, en venda o lloguer.
 • Vols instal·lar-te en Silla? A través d'un assistent, t' explica els tràmits que has de realitzar, el cost i els beneficis fiscals aplicats, la informació rellevant per a crear una empresa, serveis a pimes que existeixen en les àrees industrials, incorporar-te a l'Associacionisme empresarial de Silla,...

Com enviar informació de naus, oficines o sòl en venda o lloguer?

Si és propietari o propietària de naus, sòl i oficines en espais industrials, terciari o logístic, es pot beneficiar de la promoció per part d'aquesta plataforma i fer-se més visible en Internet. Només cal posar-se en contate amb l'Ajuntament de Silla – aDES..

De què em beneficie si la meua empresa apareix en el Directori d'empreses?

Aparéixer en el catàleg en la secció de directori d'empreses ens pot servir per a promocionar els nostres productes i servicis en la web i fer publicitat del que fem, de cara a aconseguir nous clients, nous proveïdors més pròxims i, qui sap, arribar a possibles acords, mútuament beneficiosos, de cooperació i col·laboració entre empreses de Silla.

Com incloure la meua empresa en este catàleg?

Si desitja que en este catàleg aparega informació sobre la seua empresa, sempre que estiga ubicat en algun espai empresarial de Silla, haurà de posar-se en contate amb l'Ajuntament de Silla – aDES.

Suposa algun cost aparéixer en esta plataforma web?

No. Aparéixer en qualsevol secció d'esta Plataforma és totalment gratuït.