Com a alcalde de Silla us done la benvinguda a la pàgina web Silla Empreses. Aquest catàleg telemàtic d'espais empresarials de Silla es configura com una plataforma web divulgativa de les àrees empresarials, polígons industrials i empreses ubicades en els espais empresarials de Silla, a fi de poder difondre tota l'oferta de sòl industrial, terciari i logístic i promocionar l'atracció d'empreses a la nostra ciutat.

Estic segur que serà una eina útil i imprescindible per a persones empresàries, emprenedores, comerciants, i inversionistes i que els  ajudarà a la presa de decisions empresarials d'una manera més eficaç i eficient.

D'una forma molt senzilla, una empresa o una persona emprenedora pot obtindre informació molt útil com conéixer en profunditat  la resta del mix empresarial de la nostra ciutat a través del directori empresarial, trobar espais disponibles en Silla, parcel·les, naus, oficines o gestió de xarxes (networking).

Silla és un dels municipis millors comunicats d'Espanya. L'enclavament estratègic del nostre nucli urbà, a 10 km. al sud de València, amb una importantíssima xarxa de comunicacions, per carretera la V-31 i la xarxa ferroviària, ha afavorit que a  l'àrea d'activitat econòmica de Silla s'hagen instal·lat, al llarg dels anys més de 600 empreses que ocupen quasi dos milions de metres quadrats i que siga el major pol de desenvolupament econòmic al sud de València, junt amb la factoria Ford i el parc empresarial Joan Carles I.

Com a alcalde aposte de forma ferma i decidida per l'empresa, per això pose l'Ajuntament de Silla a disposició de les empreses, els recursos humans i econòmics amb els quals comptem. Volem facilitar la instal·lació de les empreses agilitzant els tràmits amb un punt PAE, una agència de col·locació homologada pel SEPE per a proporcionar a les empreses el personal que millor encaixe en els  llocs de treball. Les empreses poden trobar en Silla un ajuntament amable i pròxim a les empreses.

Així mateix, en Silla com a ciutat empresarial, hi ha molt bones oportunitats per a les empreses. Comptem amb una estructura econòmica empresarial consolidada, una bona oferta i varietat de sòl industrial. Com a alcalde sempre estaré obert als vostres projectes i empreses, per als quals podeu comptar amb el nostre municipi.